De dosering psilocybine is belangrijk

Het is leuk en leerzaam om te dansen terwijl je psilocybine gebruikt, maar dit is afhankelijk van de persoon en de dosering die je neemt. Psilocybine kan leiden tot veranderingen in je stemming en perceptie, waardoor je meer gevoelig kunt zijn voor muziek en de neiging kunt hebben om te bewegen. Aan de andere kant, kan een hogere dosering leiden tot vermoeidheid en vermindering van coördinatie, wat dansen moeilijker kan maken. De kunst is dus de juiste dosering te vinden. Voor de meeste mensen ligt dit tussen de 1 en 10mg aan psilocybine. Op de juiste dosering voelt het alsof je lichaam meer automatisch meegaat met de muziek omdat je minder denkt hoe je zou moeten dansen.

Psilocybine dans is een vorm van ecstatic dance

Psilocybine kan je een zetje in de rug geven om te dansen zoals bij ecstatic dance. Ecstatic dance is een vorm van beweging waarbij deelnemers zich laten gaan en zich vrij voelen om te dansen zoals ze willen, zonder zich te concentreren op specifieke stappen of choreografie. Er wordt vaak gezegd dat dit een therapeutisch effect kan hebben omdat het helpt om spanningen en emoties te verminderen, verhoogt de energiebalans en verbetert de concentratie en mentale helderheid.

Ecstatic dance kan ook een gevoel van verbondenheid met andere deelnemers en de omgeving versterken, wat kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en geluk. Bovendien kan het ook een gevoel van vrijheid en expressie geven, wat kan helpen bij het verkennen van persoonlijke emoties en versterken van zelfvertrouwen.

Combinatie van Psilocybine en ecstatic dance

Bij de Magic dance danssessies combineren we de krachten van psilocybine en ecstatic dance. Met minder ego en nog meer verbinding met lijf en omgeving werkt het nog beter.

Wil je meer weten over de combinatie van dansen en truffels (psilocybine)? Lees dan verder via de link.

Psilocybine, muziek en dans