1 op 1 Danscoaching

Wil je een andere manier van coaching ervaren? Bij Magic dance wordt coaching gecombineerd met dans.

Alles is altijd in beweging. De magie van dans gebruiken we als middel om te ontdekken hoe jij je door het leven beweegt. De bewegingen die je lijf maakt zijn verbonden met je mind, hart en ziel.

Er ontstaat een dans wanneer jij je laat leiden door de impulsen van je lijf. Dit gebeurt Intuïtief en hoef je dus helemaal niet goed voor te kunnen dansen. Het is heel mooi om je eigen processen terug te zien en te voelen in beweging.

Herkenbaar?

  • VOLHOOFD?
  • MOE?
  • ONZEKER?
  • JEZELF KWIJT?
  • SPANNINGEN & LICHAMELIJKE KLACHTEN?

Je komt met je eigen thema of coachvraag die je wilt onderzoeken. Heb je deze niet helemaal helder dan helpt de danscoach jou erbij om deze te formuleren.

De oefeningen die je krijgt helpen jou om signalen van je lijf te herkennen, je gevoelens te herkennen en gedragspatronen te herkennen of beter te begrijpen. We gaan het onbewuste bewust maken.

Door de nieuwe inzichten die je opdoet kom je tot concrete stappen die je kunt toepassen in het dagelijks leven.

Praktische informatie

Duur sessie 90 minuten

Intake/kennismaking

Aankomen & opwarming

De dansen

Afronding

Bijdrage & Locatie

Er zijn 2 opties:

Huiskamer Danscoach of jouw eigen ruimte in Rotterdam (min. 20 m2): 65,-

Externe ruimte omgeving Rotterdam: 95,-

Thee en water aanwezig

Wil jij een 1 op 1 Danscoaching inplannen?

Geef via de mail aan safi@magic-dance.nl door dat je een 1 op 1 danscoaching wilt ervaren. Er zal dan contact met jou worden opgenomen voor het inplannen van een afspraak. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

De 1 op 1 danscoaching is exclusief magic truffels

Lees ook Waarom dans je kan helpen

Over de Danscoach

Kennis & Ervaring

Het is niet te zien aan de buitenkant, maar sinds haar 15e heeft Safi te maken met een chronische ziekte, de Ziekte van Crohn. Ellende die zij heeft meegemaakt is een ervaring die zij wil omzetten in positiviteit en gebruiken om anderen te helpen. Daarom hield zij zich bezig met haar persoonlijke ontwikkeling en las ze boeken over Mindfulness, Boeddhisme, de Wet van aantrekkingskracht, geweldloze communicatie, psychologie en emoties. Door haar levensstijl en mindset te veranderen is zij vanaf 2018 in remissie. Dat betekent dat de Crohn rustig is en er geen actieve ontsteking aanwezig is.

In 2010 heeft zij de opleiding Social Work afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heeft zij 10 jaar ervaring opgedaan met mensen die te maken hebben met een psychische, lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen. Zij is parttime werkzaam met deze doelgroep als Wooncoach A. In 2018 heeft zij een studie Online Coaching afgerond, waarna zij in 2021 is gestart met de erkende opleiding Danscoaching. Vanaf januari 2023 is zij gediplomeerd Danscoach.