Lijkt het jou interessant om eens een Dansworkshop te ervaren waarin dans als middel wordt gebruikt om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Geef je dan zeker op.

Wat is danscoaching eigenlijk?

Danscoaching is een combinatie van dansexpressie en coaching. Dansen wordt gebruikt als middel om te werken aan de doelen die je wilt bereiken.

Je hoeft hier helemaal niet goed voor te kunnen dansen. Het gaat erom hoe jezelf uitdrukt in beweging. Via beweging wordt je meer bewust van je lichaam en hoe deze altijd in verbinding staat met je geest.

Een Dansworkshop heeft een specifiek thema waarmee we aan de slag gaan. De groep zorgt voor mooie interacties en inzichten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zal van te voren een thema bekend worden gemaakt waar jij je voor kan opgeven. Je mag er volledig zijn met alles wat er in je speelt. Met de bewustwording die ontstaat gaan we in de dans opzoek naar oplossingen.

Programma:

Aankomen in de groep

Opwarmen

Onderzoeksfase

Verdiepingsfase

Verwerkingsfase

Afronding

Tussendoor zijn er reflectie momenten. Danscoaching is een andere manier om naar jezelf te kijken. Laat je verrassen!

Praktische informatie

  • Een groep bestaat uit 5 tot 8 deelnemers
  • Thema opties waarvoor je kan opgeven volgen nog
  • De duur van de dansworkshop is ongeveer 2,5 uur inclusief een pauze moment
  • Lekker zittende kleding waarin je vrij kan bewegen
  • Geen schoenen aan
  • Omgeving Rotterdam. Specifieke locatie volgt nog. Mocht je zelf een groepsruimte beschikbaar hebben dan is dit bespreekbaar
  • Water en thee aanwezig

Bijdrage Dansworkshop

Je mag zelf een bedrag kiezen tussen 35,- en 75,- euro om het toegankelijk te houden voor deelnemers die minder te besteden hebben.

Wil jij meedoen in een open groep?

De data voorstellen van de Dansworkshop worden bekend gemaakt na voldoende interesse. Geef via de mail aan safi@magic-dance.nl door dat je wilt deelnemen aan de Dansworkshop Open Groep.

Je krijgt een bevestiging via mail en komt op de wachtlijst terecht. Bij voldoende interesse krijg je een bericht met verdere informatie over de dag, tijd en locatie.

De groepssessies zijn exclusief magic truffels

Lees ook Waarom dans je kan helpen

Over de Danscoach

Kennis & Ervaring

Het is niet te zien aan de buitenkant, maar sinds haar 15e heeft Safi te maken met een chronische ziekte, de Ziekte van Crohn. Ellende die zij heeft meegemaakt is een ervaring die zij wil omzetten in positiviteit en gebruiken om anderen te helpen. Daarom hield zij zich bezig met haar persoonlijke ontwikkeling en las ze boeken over Mindfulness, Boeddhisme, de Wet van aantrekkingskracht, geweldloze communicatie, psychologie en emoties. Door haar levensstijl en mindset te veranderen is zij vanaf 2018 in remissie. Dat betekent dat de Crohn rustig is en er geen actieve ontsteking aanwezig is.

In 2010 heeft zij de opleiding Social Work afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heeft zij 10 jaar ervaring opgedaan met mensen die te maken hebben met een psychische, lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen. Zij is parttime werkzaam met deze doelgroep als Wooncoach A. In 2018 heeft zij een studie Online Coaching afgerond, waarna zij in 2021 is gestart met de erkende Opleiding tot Danscoach. Vanaf januari 2023 is zij gediplomeerd Danscoach.